Ερευνητής, γεννήθηκα το 1972, από Ασπροπύργιους γονείς, και διαμένω μόνιμα στη γενέθλια πόλη. Τα ενδιαφέροντα μου, από νεαρή ηλικία, αφορούν θέματα πολιτισμού, ιστορίας και λαογραφίας. 

Οι δραστηριότητές μου επεκτείνονται και στη μουσική, ειδικά στο παραδοσιακό τραγούδι. Υπήρξα μέλος -για κάποιο διάστημα- της χορωδίας την Δόμνας Σαμίου, με την οποία συμμετείχα και στην ηχογράφηση του άλμπουμ (cd) «Τα πασχαλιάτικα». 

Η αγάπη μου, για τον Ελληνικό Λαϊκό Πολιτισμό, με ώθησε να ασχοληθώ επιμελώς με τη συλλογή παραδοσιακών ενδυμάτων και παλιών φωτογραφιών, καθώς και με την έρευνα, στο πεδίο της Ελληνικής Λαογραφίας. Έχω συμμετάσχει σε σεμινάρια παραδοσιακών χορών και παρουσίασα, από ραδιοφωνικές εκπομπές, από το δημόσιο ραδιόφωνο και ιδιωτικούς σταθμούς, θέματα που άπτονται τη Λαογραφίας του Ασπρόπυργου και της Αττικής .

Επίσης έχω δώσει διαλέξεις με θέματα της λαογραφίας και της ιστορίας της περιοχής μου.

Ο εντοπισμός και η συλλογή, σπάνιων λαογραφικών θησαυρών, από κάθε γωνιά του Θριάσιου Πεδίου και γενικότερα της Δυτικής Αττικής αποτελεί σκοπό της ζωής μου, καθώς πιστεύω και υπογραμμίζω -σε κάθε ευκαιρία- ότι, δεν μπορεί να υπάρξει ένα δημιουργικό μέλλον χωρίς την γνώση του παρελθόντος.
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε